Klaar voor de start

U wilt natuurlijk een goede start maken bij DAF. We geven u alvast wat belangrijke informatie die u daarbij helpt.

CAO Westerlo

DAF Trucks Vlaanderen N.V. ressorteert onder de metaalsector. De arbeiders vallen onder het Paritiar Comité 111, voor de bedienden is het Paritair Comité 209 van toepassing.

Groepsverzekering Westerlo

ls medewerker van DAF wordt u aangesloten bij de groepsverzekering. DAF Trucks Vlaanderen N.V. biedt een groepsverzekering aan voor zowel bedienden (VIVIVUM) als voor arbeiders (INTEGRALE). Voor vragen over de groepsverzekering kan u contact opnemen met de afdeling Compensation & Benefits.

DAF Network Westerlo

Wilt u meer leren over DAF? Wilt u zich verbreden en ontwikkelen? Collega’s leren kennen op een informele manier? Sluit u dan aan bij DAF Network. Deze enthousiaste en actieve organisatie van en voor ambitieuze DAF medewerkers organiseert allerlei interessante evenementen. Excursies en lezingen bijvoorbeeld, maar ook sociale activiteiten. Zodra u straks aan het werk bent, kunt u zich aanmelden via ons intranet DAFweb.

Personeelsvereniging Westerlo

DAF Westerlo kent een bijzonder actieve Personeelsvereniging, die veel recreatieve en sportieve evenementen organiseert. Als u daar lid van bent, krijgt u ook korting op fitness, voorstellingen, weekendjes weg, kleding … Waar u ook van houdt, de Personeelsvereniging biedt altijd voordeel!

Webisite DAF PV

Hospitalisatieverzekering Westerlo

Als medewerker van DAF bent u gratis aangesloten bij de hospitalisatieverzekering. U heeft de mogelijkheid om uw gezinsleden te laten aansluiten bij de Hospitalisatieverzekering ‘Gezondheidszorgen’, die wordt beheerd door Van Breda (achterliggende verzekeraar AXA) . Op uw persoonlijke pagina vindt u een aanmeldingsformulier en toelichting. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de Bedrijfsgezondheidsdienst (BGD).